Waar wijsheid regeert,

zal het recht zegevieren

Contact

De Milliano Advocaten | Katwijk aan den Rijn
Rijnstraat 119
2223 EA Katwijk

Tel:  071 40 30 151
Fax: 071 40 34 221

E-mail: info@demilliano.nl

Routebeschrijving

Ons kantoor is gelegen aan de Rijnstraat in Katwijk aan den Rijn (Katwijk-Binnen). Vanuit Leiden neemt u de N206 naar Katwijk/ Noordwijk. Bij de verkeerslichten na het Shellstation gaat u rechtdoor en voorbij het Chinees restaurant neemt u de eerste afrit. U rijdt tot aan de T- spitsing en gaat dan rechtsaf. U bent dan in de Rijnstraat. Na Tuincentrum “De Uiver”, aan de linkerkant, vindt u ons kantoor op de hoek aan de linkerkant tegenover de bushalte.

Vanuit Noordwijk/Haarlem neemt u de N206 richting Leiden. Bij het kruispunt bij het Chinees restaurant aan de linkerhand draait u de weg terug en neemt u de eerste afrit. U rijdt tot aan de T- spitsing en gaat dan rechtsaf. U bent dan in de Rijnstraat. Na Tuincentrum “De Uiver”, aan de linkerkant, vindt u ons kantoor op de hoek aan de linkerkant tegenover de bushalte.

Vanuit Rijnsburg gaat u via de Sandtlaan richting N 206. Bij de molen gaat u rechtsaf de Rijnstraat in. Voorbij de Turfmarkt, tegenover de Hervormde Kerk en de bushalte, treft u ons kantoor aan de rechterkant van de weg.

Met de bus vanuit Leiden neemt u lijn 37 tot de tweede halte in de Rijnstraat (Schutterswei ).

Bij ons kantoor is voldoende gratis parkeerruimte.