Het Coronavirus

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Scholen sluiten, de werkgelegenheid wordt tijdelijk minder, Flora Holland moet aanvoer vernietigen en ook de rechtbanken sluiten.

We gaan wel door, zij het op een iets andere manier dan normaal. Zoals u zult begrijpen, ontvangen wij bij voorkeur liever geen cliƫnten op kantoor en plegen we overleg per telefoon. Ook met een scenario als het huidige virus in Nederland brengt, hebben de mensen, die van onze diensten gebruik maken, onze aandacht.


  • Arbeidsrecht en Corona

Wereldwijd maken veel mensen zich zorgen over de verspreiding en de gevolgen van het Coronavirus.

Deze zorgen bestaan niet alleen uit zorgen over de gezondheid, maar ook uit zorgen over de arbeidsrechtelijke rechtspositie.

Als advocatenkantoor merken wij dat er bij zowel werkgevers als werknemers veel onduidelijkheid bestaat over de rechten en verplichtingen over en weer.

Bijzondere omstandigheden vergen bijzondere en ingrijpende maatregelen, maar het blijft in rechtsstatelijk Nederland wel belangrijk dat de wettelijke waarborgen niet uit het oog worden verloren.

  • Hoe wij u van dienst kunnen zijn

Mocht u als werkgever vragen hebben welke maatregelen u aan uw personeel kan en mag opleggen in de strijd tegen het Coronavirus of bent u werknemer en wordt u door uw werkgever verplicht om thuis te blijven en al uw vakantiedagen op te nemen, of verbiedt uw werkgever het u om naar het buitenland op vakantie te gaan, dan staan onze advocaten die gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van juridisch advies te voorzien.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen.

Ook is het mogelijk dat u het contactformulier invult en dan een van onze advocaten u bellen.

Virus of niet, Nederland op slot of niet, het rechtelijke systeem gaat hoe dan ook door en daarvoor staan wij.