Jacqueline Schonenberg- Zwanenburg

Dit is Jacqueline Schonenberg- Zwanenburg. Sinds augustus 2019 is zij als advocaat-stagiaire werkzaam bij De Milliano Advocaten.

Momenteel volgt Jacqueline de drie jaar durende beroepsopleiding Advocatuur en is Philippe de Milliano  haar patroon. Een patroon heeft als taak zijn/haar kennis over te dragen aan de advocaat – stagiaire.

Hiervoor heeft zij zeven jaar lang als fraude-analist en juridisch adviseur bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid in Den Haag gewerkt.

Hoewel zij afgestudeerd is in straf- en strafprocesrecht, houdt zij zich nu bezig binnen dit kantoor met veel plezier met huur- en arbeidsrecht.

Jacqueline : “Ik vind het mooi om mensen, niet alleen als jurist, maar ook als mens bij te kunnen staan in moeilijke tijden. Als advocaat is het niet alleen belangrijk om de beste strategie voor de cliënt te bedenken, maar ook om oog te blijven houden voor de menselijke kant van de zaak.

De Milliano Advocaten is een laagdrempelig kantoor met heel veel kennis en ervaring.  Er heerst een no-nonsense mentaliteit met passie voor het vak, er wordt met bevlogenheid en enthousiasme gewerkt en waarbij de belangen van de cliënten altijd op de eerste plaats worden gesteld”.

Jacqueline Schonenberg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Huurrecht
  • Arbeidsrecht