Gratis kennismakingsgesprek

De Milliano Advocaten kennen sinds jaar en dag het gratis kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen vragen gesteld worden, kennis gemaakt worden met een advocaat en voorlichting worden ontvangen.

Het oplossen van een juridisch geschil, ook als dat via mediation plaatsvindt, is namelijk een traject waarin u de best mogelijke juridische bijstand moet krijgen.
Onze advocaten zullen zowel aandacht besteden aan de juridische aspecten als ook aan de emotionele kanten van een geschil.
De uitdaging is om te voorkomen dat er meer kapot gemaakt wordt dan opgelost en het geschil uitmondt in een jarenlange strijd.

Waar andere kantoren kiezen voor een inloopspreekuur, zijn wij meer gericht op uw agenda. Waar velen overdag werken, werken anderen in de avonduren. Onze advocaten zijn flexibel en zijn overdag en in de avonden bereid om u te woord te staan.

Het eerste kennismakingsgesprek is kosteloos en u kunt zelf een gesprek inplannen wanneer het u schikt. Dat betekent dus dat een gesprek zowel overdag als ’s avonds mogelijk is.

Voor vragen of voor het inplannen van een afspraak kunt u bellen (071 – 40 30 151) of door het contactformulier op deze site in te vullen.

 

Ons motto: “waar wijsheid regeert, zal het recht zegevieren”.