Philippe de Milliano

Dit is Philippe de Milliano en hij is sinds 2014 advocaat.
Zijn werkzaamheden richten zich op twee rechtsgebieden, A) het familierecht en B) het (jeugd)strafrecht.
Beide gebieden vindt hij uitdagend en de combinatie geeft veel afwisseling.

Sinds februari 2020 is Philippe aspirant-lid van de vFAS. Dit is de specialisatievereniging voor scheidingsadvocaten en mediators.
Philippe is begonnen met een 3-jarige specialisatie opleiding. Tijdens deze opleiding komt mediation veelvuldig aan bod.

Deze opleiding zorgt voor nog meer verdieping, nog meer kennis en know-how van het familierecht en alles wat daarbij komt kijken.

 

Philippe: “Ik heb het geluk dat ik mag samenwerken met mijn moeder en onderdeel ben van een fijn team.

In mijn werk zie en hoor ik veel. Mensen zijn emotioneel, willen hun verhaal doen en hebben hulp nodig. Ik wil mensen bijstaan zonder alleen een machine te moeten zijn om de juridische molen draaiende te houden. Procederen doe ik alleen wanneer het niet anders kan. Willen partijen met elkaar praten, dan ligt die optie zeker voor de hand.

Duidelijkheid, integriteit en bereikbaarheid zijn de kernwaardes waar ik veel waarde aan hecht”.

Philippe de Milliano heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Strafrecht

Personen – en familierecht

  • ¬†Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
  • Jeugdbeschermingsrecht
  • Ouderschap en erkenning

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.